Algemene voorwaarden

> Prijzen en betalingen 
Bij bestellingen via de webwinkel kan op de volgende manier worden betaald: 
De klant maakt na bevestiging het te overmaken bedrag over naar het bij bevestigingsmail opgegeven bank rek. nr. Wij hanteren een minimum bestelbedrag van 7,95.
> Verzendkosten 
De verzendkosten worden direct bij de bestelling weergegeven. Atelier vrolijke vilt vriendjes kan en mag dit nog aanpassen. 
De verzendkosten zijn de kosten voor Nederland, voor landen buiten Nederland zullen de verzendkosten evt. worden aangepast. 
Onder verzendkosten wordt verstaan, een aandeel in de: 
- portokosten, verpakkingskosten, af te dragen BTW. 
De verzendkosten zijn vanaf 3,95 franco boven de 100 euro*  ** Het bedrag van 100 euro is excl. de actiekortingen- verzendkosten maar het bedrag van de gekochte artikelen.
>Levering 
De bestelde goederen worden na ontvangst van de betaling verzonden via post nl. De verzending geschiedt op eigen risico. 
Bij levering in het buitenland kunnen afwijkende voorwaarden gelden. 
> Retour sturen / ruilen
Indien het product bij aflevering niet aan de overeenkomst voldoet dient u het atelier binnen 5 werkdagen hiervan op de hoogte te stellen. 
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden heeft het atelier de keus de desbetreffende producten tegen retourzending daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. 
De kosten voor het terugzenden en opnieuw leveren van de producten zijn voor rekening van de klant. 
> Overmacht 
In geval van overmacht (bijvoorbeeld stakingen, bedrijfsstoringen, netwerkstoringen etc.) is het atelier niet gehouden haar verplichtingen jegens de klant na te komen, respectievelijk wordt de verplichting opgeschort voor de duur van de overmacht. 
> Alle aanbiedingen van atelier vrolijke vilt vriendjes zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt. 
> De overeenkomst komt tot stand na orderbevestiging van een daartoe verstrekte opdracht van de klant. 
> Informatie, afbeeldingen, mededelingen etc. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. De klant dient echter rekening te houden met geringe kleurverschillen van de afgebeelde producten. 
>Auteursrecht 
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van atelier vrolijke vilt vriendjes foto`s en teksten van de website over te nemen. 
Het is niet toegestaan de ontwerpen van atelier vrolijke vilt vriendjes te gebruiken voor commerciële doeleinden
Zonder schriftelijke toestemming vooraf is het niet toegestaan de werken van atelier vrolijke vilt vriendjes te gebruiken bij het geven van cursussen en/of workshops. 
Openbaarmaking of verveelvoudiging van één of meer van de door atelier vrolijke vilt vriendjes ontworpen modellen en/of producten is niet toegestaan. 
>Intellectueel eigendom 
Het intellectueel eigendom van de producten en aanverwante zaken berust bij atelier vrolijke vilt vriendjes. 
> http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 

BTW nr NL001195299B70(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Logo iDEAL - Online betalen via uw eigen bank

© 2013 - 2024 Atelier Vrolijke Vilt Vriendjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel